Novi Sad
28.11.2013.
15:29
Radnici "Čistoće" uklonili su danas deponiju u Velikom Ritu.
  • 28.11.2013 19:45
    Nisu trebali da ciste
    Slazem se.

    Barem nisu trebali radnici to da rade.
    Trebali su da dovuku kontejnere one ogromne i da kazu: imate dva dana da ih napunite.

    Tacka!

    p.s. Reci ce neko: i oni su ljudi. A zar sam ja napisao drugacije? Sklanja se ispred malog deteta jer ne zna i ispred starog jer ne moze.
    Tamo zive zdravi. Pa da budu zdraviji, trebali su da se pomuce malo. Da uvide da nije lepo ziveti u prljavstini. U GRADU !!!!!
  • zli

    28.11.2013 19:22
    vov
    svaka čast uradili ste nešto što ste inače već trebali da uradite odavno ,naravno uzalud jer će se to popuniti istom brzinom koliko je trebalo i da se očisti!svaka čast dođita da vam čika da bonu za nagradu!
  • Novosadjanin

    28.11.2013 18:26
    Poenta?
    Ne kontam poentu čišćenja tog dela grada, kada svakodnevno zapregama, i drugim neobeleženim i neregistrovanim prevoznim sredstvima, stanovnici tog istog dela dovlače smeće skupljano po celom gradu kako bi izbirali šta im koristi (što inače radi JKP Čistoća na gradskoj deponiji koja će se još malo, tempom i pravcom kojim se širi, nalaziti u centru grada), a ostatak nekažnjeno bacili pored Temerinskog puta.

    Mada, kad im se kazne ne pišu ni za "doprinose" koje ostavljaju njihovi konji po gradskim ulicama i bulevarima, odnosno ni za neregeistrovana vozila (od kojih posle ne možeš da naplatiš štetu ukoliko se desi saobraćajna nesreća), zašto bi im se za ovo pisala kazna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna